Станете ти и твоето дете новите лица на Chipolino
Онлайн игра с награда Фотосесия за Chipolino

Познаваме ентусиазма ви при избора на продукти за вашето мъниче. Знаем и, че моментите с него са безценни и със сигурност искате да расте по-бавно и да имате възможно колкото се може повече време с малчо. Тъй като сте част от семейството на Chipolino, което продължава да се увеличава, ние искаме да запечатаме вашите вълшебни моменти и да покажем усмивките зад бранда Chipolino.

Питахте ни защо снимаме само публични лица, а ние наистина искаме клиентите ни да се припознават в нас, затова взехме желанията ви предвид и ви даваме възможност да станете следващите лица на Chipolino.

За да стане това, трябва да качите снимка с вас, вашето дете и продукт на Chipolino на нашата платформа. След периодът на качване на снимките ще отключим гласуването, за да може всички снимки да трупат харесвания от един и същи момент, което пък да е максимално честно. 

Играта ще се проведе в няколко етапа. Първият е за участие, което предполага качване на снимка. След приключването му, ще стартира вторият етап, който е за гласуване за снимка. Победителят ще бъде този, чиято снимка има най-много харесвания. Награда е фотосесия, организирана от Chipolino с продукти на бранда.

Пълните условия на играта ще намерите тук.Срокът за участие в играта приключи на
14.07.2022 23:59:59.